Openingstijden

Dinsdag – Zondag

16:30 – 22:30

Over ons

Dinner & Music Restaurant Rhodos is al sinds 2002 een begrip in Steenwijk en omgeving.
Wij presenteren u de vriendelijke Mediterraanse sfeer. Gezellig tafelen onder het genot van mooie kwaliteitswijnen en traditionele gerechten die dagvers voor u worden bereid. Dit alles in een warme en een sfeervolle entourage. Rhodos is gevestigd in een prachtige historisch monumentaal pand waarin zich vroeger een Latijnse school bevond, van 1628 tot en met 1742. Deze school is gesticht uit legaat van Kannunik Harmen van Swinderen, die in 1560 overleed.
Voor ons is Rhodos een plek waar iedereen welkom is en zich thuis mag voelen, want wij zien deze plek als ons huis. Wij hebben hier prachtige momenten meegemaakt en gaan dit hopelijk ook met u meemaken. Rhodos is uitermate geschikt voor een gezellige avond met vrienden, familie of geliefde. Ook kunt u terecht voor kleine partijen, bruiloften, catering, vrijgezellenavonden, zakendiners, private dinings of onze zeer succesvolle en gezellige Dinner & Concert avonden met elke keer weer een nieuwe thema.
Wij wensen u alvast een prettige en smaakvolle avond.
Team Rhodos

Menu


Dranken


Nieuws

Events and Dinner & Concert

Rhodos Steenwijk presenteert ‘Dinner & Concerts’. Het hele jaar door organiseren wij thema-avonden met live-muziek.
Zie onze agenda voor een overzicht met de geplande data’s van onze Dinner & Concert avonden.

Andreas Evangelou

Pip Alblas

Tipica Trova

Maria de Fatima & band

Grup Beyaz

Annemieke de Boer

Kerst 2019

Voor de kerstmenu ga naar menu.

Live cooking & catering

Diner, receptie, barbecue of een speciaal feest (festival, evenementen, bruiloft,verjaardag, etc.) op locatie..? Wij met Rhodos Steenwijk verzorgen voor u een culinaire catering op maat. Dit kan bij u thuis, maar ook op een speciale locatie naar wens. Heeft u iets te vieren? Krijgt u binnenkort gasten thuis en wilt u een gezellig avondje dineren zonder dat u zelf hoeft te koken? Wilt u gezellig barbecueën, maar zou het prettig vinden dat dit voor u wordt gedaan? Wij nemen dit graag voor u uit handen. Wij komen op locatie onze gerechten presenteren die wij in overleg met u gaan samenstellen. Ook kunnen wij voor u een open buffet aan huis klaarmaken, met allemaal speciale en sierlijke gerechten naar keuze. Een Grieks & Mediterraans open buffet aan huis, hoe leuk is dat? Bij Rhodos Steenwijk is alles mogelijk. Wij stellen onze professionele Chefkoks tot u beschikking, die live bij u thuis komen koken. Zowel particulier of zakelijk staan wij tot uw beschikking.. Een heerlijk avondje zorgeloos en sfeervol dineren.

Neemt u contact op voor een gepaste offerte

Bruiloften & Arrangementen

 

wed

WIST U DAT…?

Rhodos Steenwijk sinds 7-7-2017 een officiële trouwlocatie is. U kunt in het echt trouwen in een karakteristiek en romantische ambiance onder leiding van een door uzelf gekozen officiële trouwambtenaar, hierna kunt u een vervolg geven aan deze mooiste dag van uw leven. Wij zullen er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag beleeft. Een band naar keus, heerlijke authentieke gerechten, drankjes en een ervaren team die uw gasten zullen behagen.

Tevens is Rhodos uitermate geschikt voor uw vrijgezellenfeest, receptie, bedrijfsfeest en eventuele andere bijeenkomsten. Een speciaal buffet, menu, buikdanseres(sen), band en dj kunnen wij allemaal voor u organiseren.

We hebben plaats voor ± 120 personen, in de zomer nog 40 extra plaatsen op ons gezellige terras. Vraag gerust uw gastheer voor meer informatie. 

MORE THAN JUST FOOD

Logo Flecher hotel-0

Rhodos is al sinds 2002 een begrip in Steenwijk en omgeving. Wij doen alles op gevoel, waarbij persoonlijke benadering, respect en oprechte interesse in de gasten onze kracht is. Wij zijn innovatief, gedreven en ambitieus. Al jaren succesvol door het bieden van veelzijdige diensten. Van het organiseren van Dinner & Concert avonden, catering, live cooking, open buffet, private dining, bruiloften en partijen en nog veel meer. De afgelopen jaren heeft het restaurant ook een metamorfose ondergaan, waardoor u in een prachtige omgeving en warme ambiance kunt genieten van het totaalpakket. Wat verstaat Rhodos onder het totaalpakket? Ambiance, gastvrijheid, kwaliteit, vriendelijkheid, smaak, gezelligheid en feest. Ook gaan wij samenwerkingen aan met collega ondernemers om zo elkaar te versterken om u nog meer kwaliteit te kunnen bieden. Want waar het bij ons om draait? Dat zijn onze gasten!

Rhodos gaat constant vooruit en blijft groeien. Zo heeft Rhodos weer iets unieks bedacht door een samenwerking aan te gaan met een gerespecteerd hotel in Nederland, namelijk het Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Een samenwerking met het Fletcher hotel in Steenwijk opent deuren en biedt nog meer mogelijkheden, voor u en voor ons. Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk ziet in deze samenwerking een goede combinatie van een heerlijk avondje uit met een goed diner waarbij de gast voor een zeer aantrekkelijke prijs een overnachting kan boeken in combinatie met een arrangement bij Rhodos, zo kunt u uw avondje uit of bedrijfsuitje nog completer maken!

 

Cadeaubon

cadeaubon_rhodos_2016

LEUK OM TE GEVEN 

Wilt u iemand verrassen met een Rhodos cadeaubon, dat kan. U kunt zelf kiezen tussen diverse bedragen. De bon wordt in overleg met u samengesteld en overhandigd.  

Boek een tafel


Boek een tafel

Contact

Rhodos
Scholestraat 14
8331 HS Steenwijk
Nederland

 

tel: +31 521 510 047

e-mail: info@rhodossteenwijk.nl